Cultuur

Pssst. Wil je ons geheim horen?

Ons geheim is onze bijzondere bedrijfscultuur. Die trekt ambitieuze, ondernemende mensen aan. Mensen waar we trots op zijn! We zijn collega’s met een pragmatische, daadkrachtige en professionele instelling. Collega’s die leergierig en loyaal zijn. Laten dat nou ook net onze waarden zijn, van waaruit wij alles beredeneren. Hierdoor groeit KTBA hard, heel hard. Maar hoe hard we ook groeien, welke veranderingen we ook meemaken, onze waarden blijven steeds hetzelfde.

KTBA blijft continue in beweging. Soms omdat het kan, soms omdat het moet. We zijn het snelst groeiende bedrijf van de Benelux in onze branche. Elk jaar verwelkomen we van harte veel nieuwe collega’s. En dan wordt één ding heel belangrijk: dat iedereen onze cultuur omarmt, ons bedrijf snapt en ons concept kan uitdragen.

Door een heldere kijk op de toekomst, door te werken vanuit een visie, door het volgen van een inspirerende droom en die met elkaar te delen, weet iedereen waarvoor we het doen!

Naast een ambitieuze sfeer hangt bij KTBA ook een informele sfeer. Persoonlijk, open, eerlijk en transparant. Dat vertaalt zich in kleine dingen. In een potje tafelvoetbal met fanatieke collega’s of een gezellig gesprekje bij de koffieautomaat (met de lekkerste koffie). Een nét iets te gezellige vrijdagmiddagborrel en een actieve personeelsvereniging. Daar praten we altijd met elkaar, nooit over elkaar.

Pragmatisch

Dat is wat we zijn, dat is wat onze klanten willen

Wij geloven in een pragmatische aanpak van projecten. Hands-on met het oog altijd op ‘de bal’. We adviseren onze klanten niet alleen in de beste oplossingen, maar ondersteunen ze ook bij de uitvoer ervan. Onze klanten zullen ook verrast zijn door de hoge servicegraad van onze diensten, “High-end en klantgericht”.

Daadkrachtig

Niet lullen maar poetsen

We zijn resultaatgericht en transparant in wat we beloven. Afspraak is tenslotte afspraak. Onze vaardige vakspecialisten staan bekend als passievolle doeners die zorgen dat het wordt geregeld. Kan niet bestaat niet! Wij hebben lef en doen wat anderen laten.

Professioneel

Met vertrouwen uit de markt maken wij het verschil

Wij zijn trots op onze klanten en hun successen en streven er altijd naar om een bijdrage te leveren aan dat succes. Klanten verwachten van een marktleider zoals KTBA alleen het allerbeste. KTBA’ers vertalen klantwensen naar de beste oplossingen. Ze doen dit op basis van deskundigheid en handelen op een correcte en integere wijze. Daarom zijn we altijd kritisch en willen continue verbeteren in het professionaliseren van onze diensten. Hiermee maken we de wereld elke dag een stukje voedselveiliger!

Leergierig

Nooit uitgeleerd & toonaangevend

Wij willen het maximale uit ieders capaciteiten halen en persoonlijke ontwikkeling stimuleren en aanmoedigen. De organisatie is leergierig. Alle medewerkers zijn leergierig. Iedere dag kun je leren: bijvoorbeeld van elkaar, van fouten, van successen, van klanten, van ons Kenniscentrum, de kennisdagen en college-avonden.
Wij zijn toonaangevend op ons vakgebied en willen beter worden dan de beste. Wij innoveren en ontwikkelen nieuwe diensten waar onze klanten behoefte aan hebben. Wij denken mee met de klant en bieden wat nodig is. Wij hebben respect voor talent dat gebruikt wordt!

Loyaal

Betrouwbaar en verantwoordelijk

KTBA’ers zijn loyaal aan klanten, de organisatie en de cultuur. Elke medewerker is een visitekaartje van de organisatie en zal zich in dat opzicht verantwoordelijk moeten gedragen richting de ‘buitenwereld’. Intern kritisch zijn over KTBA is opbouwend en wordt gewaardeerd. Loyaliteit resulteert in trouwe, tevreden klanten bij wie we strategisch mogen meedenken. Loyaliteit leidt tot een plezierige, positieve, motiverende werksfeer. Door het geven van vertrouwen en oprechte aandacht werkt de loyaliteit twee kanten op.

Enthousiast geworden over een baan bij KTBA?