Jij hebt veel ervaring

Heb jij al diverse bedrijven van binnen gezien en invulling gegeven aan verschillende functies in kwaliteitszorg? Ken je het klappen van de zweep? Weet jij hoe de hazen lopen? Dan zijn wij op zoek naar jou als Senior Specialist.

Als consultant met zeer veel ervaring krijg je bij KTBA de verantwoordelijkheid en de ruimte om zelfstandig invulling te geven aan vraagstukken van onze klanten. Als projectmanager denk je mee op strategisch niveau waarbij je gebruik maak van jouw jarenlange kennis en ervaring. KTBA speelt in op jouw behoeften met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Geen routine en geen herhaling van zetten; wij helpen je nog meer uit jezelf te halen en geïnspireerd te blijven in je werk.

Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn leidend in kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld. Daarom zijn we op zoek naar mensen zoals jij. En hoeveel ervaring je ook hebt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het maximale uit jezelf te halen.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Als expert ken je het klappen van de zweep. Jij weet jouw kennis over te brengen op anderen en collega’s te coachen. Wil je jouw kennis nog verder verbreden of groeien in bepaalde vaardigheden?  Bij KTBA bepaal jij de focus van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Jouw collega’s

Jouw collega’s

Bekijk de top 20 van KTBA en ontdek wat werken bij KTBA zo bijzonder maakt

Jouw Carrière

Je hebt veel ervaring dus je hebt een beeld van waar je naar toe wilt in je carrière. Hoe zie jij de volgende stap voor je? Specifieke ervaring verder ontwikkelen of toepassen? Vertel het ons!

Afhankelijk van jouw kennis of ervaring koppelen we jou aan een opdracht. Gezien jouw ervaring zijn dat vaak strategische vraagstukken. Met alles wat jij kunt en weet kun jij de klant klaarstomen voor een volgende organisatiestap.

Misschien wil je kennis verder verbreden en je vastbijten in aanpalende vraagstukken als TPM en duurzaamheid. En mocht je denken dat je alles al hebt gezien en gedaan … je zult merken dat je bij KTBA nog iedere dag iets nieuws leert!

Jouw sollicitatie

Ben jij ook enthousiast over een baan bij KTBA? Lees hier wat je moet doen om jouw baan te krijgen.