Jij bent parttimer

KTBA kijkt niet alleen naar je kennis en ervaring, maar ook naar jou als persoon. Een goede werk-privé balans is voor iedereen anders, maar voor KTBA net zo belangrijk als voor jou. Als consultant of specialist kun je in veel gevallen een dienstverband aangaan van 3 dagen per week. Zodat je werk kan combineren met de zorg voor je kinderen, topsport of simpelweg voor meer vrijetijd. Als parttimer kan je aangeven welke dagen je juist wel of niet wil werken. Je bent flexibel in het aantal uren en in overleg kunnen deze ook altijd naar boven of naar beneden worden bijgesteld. Natuurlijk hebben we ook jobs waarin we verwachten dat je door de aard van de werkzaamheden minimaal 32-36 uur per week beschikbaar bent. Als dat zo is, staat dit duidelijk aangegeven in het functieprofiel.

 

Binnen KTBA kan je ook op parttime basis invulling geven aan een leuke en inhoudelijke baan. Je bent gepassioneerd en hebt affiniteit met kwaliteit en voedingsmiddelenindustrie. Door middel van training en begeleiding ben je binnen no-time klaar voor jouw eerste project.

Jouw kennis en opleiding

De wereld om ons heen verandert in snel tempo en KTBA verandert mee. Wij zijn leidend in kwaliteitszorg. Dit bereiken we door samen te werken met de beste mensen uit het werkveld, fulltimers én parttimers. En hoeveel uur je ook bij ons werkt: we blijven je opleiden, uitdagen en stimuleren om het beste uit jezelf te halen.

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Al je nieuwe collega’s zullen beamen dat je bij KTBA grote sprongen maakt in je persoonlijke ontwikkeling. Je doet nieuwe ervaring op bij verschillende klanten of binnen uitdagende projecten. Je werkt met diverse productgroepen die elk hun eigen productiemethoden en wetgeving hebben en maakt kennis met nieuwe technologieën. Hierdoor blijf je continu in beweging.

Jouw collega’s

Jouw collega’s

Bekijk de top 20 van KTBA en ontdek wat werken bij KTBA zo bijzonder maakt

Jouw Carrière

Ook als parttimer kan je carrière maken bij KTBA. Of je nu steeds complexere projecten bij klanten doet, of bijvoorbeeld werkt aan de verdere ontwikkeling van het kenniscentrum:  hoe jouw carrière gaat lopen is geheel aan jou. En misschien wil je na verloop van tijd wel fulltime gaan werken. Alles is bespreekbaar!

Jouw sollicitatie

Deel jij onze passie voor food en enthousiasme over KTBA? Lees hier wat je moet doen om jouw baan te krijgen.