Dit zijn onze mensen

Lenka Olsa

Labelling Specialist

“Als ik aan mensen in mijn directe omgeving uitleg wat mijn nieuwe baan inhoudt, geef ik als voorbeeld dat ik controleer of een product de term Light mag dragen. Nu mijn eerste weken bij KTBA Labelcompliance zijn verstreken, zie ik met eigen ogen hoe ver en hoe diep de wetgeving hierover gaat! Het wordt nog een flinke kluif om dat allemaal door te spitten, maar yes, ik heb er zin in!.”

Danique Schellekens

Projectmanager

“Nadat ik van school kwam, ben ik meteen gestart bij KTBA. Hier kreeg ik meteen veel traingingen en werd ik veel ingezet voor de afdeling LabelCompliance, die op dat moment erg aan het groeien was. Ik kon me verdiepen in de wetgeving en extra focus leggen op de details. Bij LabelCompliance heb ik me verder kunnen ontwikkelen en kunnen doorgroeien naar projectmanager. Als projectmanager ben ik de schakel tussen de klant, het team Labelling Specialisten en sales. Ik regel en plan graag en voel me als een vis in het water hierbij. Via deze weg kan ik een bijdrage leveren aan het grotere geheel!

Michiel Hulshof

Business unit manager

“Ik mag er doen waar ik goed in ben: anderen naar een hoger niveau tillen”

Als business unit manager bij KTBA krijgt hij alle ruimte om dat te realiseren. “Het coachen van hoogopgeleiden vind ik ontzettend interessant. Volgens de traditionele Nederlandse werkwijze moeten werknemers hun zwakke punten verbeteren, zodat iedereen min of meer gelijk wordt. Ik ga daar tegenin, en concentreer me op de talenten van mijn consultants. Die optimaliseer ik.”

Kobe Van Looy

Business Unit Manager

“Een gezonde dosis ambities, de mogelijkheden voor persoonlijk ontwikkeling en het vertrouwen vanuit KTBA hebben ervoor gezorgd dat ik een mooie carrière heb kunnen uitbouwen.”

Meral Bouwman

Specialist QA Online

“In de toekomst zou ik graag mensen coachen en zorgen dat ze persoonlijke doelen halen. Zodat ze, net als ik, tot hun volle potentieel kunnen komen.

Na een studie Voeding en Diëtetiek besloot ik voor mezelf te beginnen. Een jaar lang runde ik met veel plezier mijn eigen diëtistenpraktijk (Tr)Eat Right. Toch verlangde ik naar meer zekerheid. Ik besloot daarom op zoek te gaan naar een vaste functie binnen de voedingswereld. Al snel kwam ik uit bij KTBA.”

Robert van Dalen

Teamcoach labelling consultants

“Professionaliteit en perfectionisme vind ik twee belangrijke eigenschappen van een labelling specialist. Door mijn kritische blik probeer ik elk detail mee te nemen bij het controleren van een label. De wetgeving is een complexe materie en uit de positieve reacties van mijn opdrachtgevers merk ik dat deze kritische houding erg wordt gewaardeerd.”

Bas van Driel

Business unit manager

“KTBA voelt voor mij als een soort familiebedrijf, dat belangrijk en tastbaar werk levert.

Ik ben ervan overtuigd dat je moet zorgen voor een goede werksfeer en dat je vertrouwen moet geven aan de teamleden. Zo haal je het beste uit iedere werknemer.”

Olfi Prevoo

Labelling Specialist

“Het leukste aan mijn functie is het meedenken met de klant. Samen maken we een perfect etiket. Ik ben opgeleid als levensmiddelentechnoloog en ik kan binnen mijn functie mijn etiketterings- en productkennis gebruiken. Ik hoop dat ik de komende jaren samen met mijn collega’s nog veel klanten kan helpen met hun etiketteringsvraagstukken!”

Shaling Lam

Management Assistant

“Mijn werk past bij mijn persoonlijkheid. Als Management Assistant binnen KTBA is het mijn taak dat alles op rolletjes loopt voor de (driekoppige) directie.

Ik houd me voornamelijk bezig met organisatorische, secretariële en administratieve ondersteuning en heb daarbij een coördinerende rol richting de Frontoffice/Hospitality en Facility. Ik bewaar het overzicht en stel prioriteiten, wat gezien de breedte van het takenpakket erg belangrijk is. De waardering die ik ontvang voor het managen, de ondersteuning en servicegerichtheid houdt mij gedreven. Mijn werk is nooit saai, iedere dag is anders. “

Adri Boom

Consultant QA

“Binnen KTBA hebben we een grote diversiteit aan opdrachten, waarvan ik de interim opdrachten het leukst vind. Ik kan er mijn brede ervaring goed inzetten: bruggen bouwen tussen mensen en afdelingen, samen problemen te lijf gaan. Echte oplossingen realiseren is immers mensenwerk. Certificaten, systemen, software, kennis en kunde zijn daarbij slechts hulpmiddelen. Bij KTBA hebben we de beste systemen en middelen en de juiste mensen. Het is een uitdaging om er elke dag het beste uit te halen.”

Joselito Heilbron

Consultant QA

“Wat mij enorm aansprak toen ik bij KTBA ging werken, was de positieve en professionele uitstraling, overgoten met een ‘familiegevoel’. Het is een knappe prestatie dit met zo een grote groep van verschillende soorten mensen en achtergronden voor elkaar te krijgen. Deze aspecten vond en vind ik zo belangrijk, dat ik er als consultant bij de People in Food Group graag mijn steentje aan wil bijdragen.”

Esther Baan

Consultant QA & trainer

“Mijn carrière bij KTBA heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan, ik gun andere food professionals hetzelfde.”

Naast een moeder van drie kinderen, is Esther Baan consultant en trainer bij KTBA. Sinds 2013 maakt ze deel uit van een gedreven groep consultants en trainers.

Sandra Savenije

Management Specialist / Quality Manager

“Binnen Banketbakkerij De Maro heb ik geleerd dat enthousiasme voor kwaliteit heel aanstekelijk werkt. Ik heb de eer gehad om Banketbakkerij De Maro te mogen begeleiden naar een succesvolle BRC certificering en als eerste Banketbakkerij in Nederland zijn zij voor BRC A+ gecertificeerd, waar ik erg trots op ben.”

Loes Landwier

Labelling Specialist

“Tijdens mijn studie Voeding en Diëtetiek had ik al het een en ander geleerd over etikettering. Binnen KTBA kwam ik er pas achter wat etikettering precies inhoudt. Met behulp van een persoonlijk inwerkprogramma en een buddy ging het inwerken erg snel waardoor ik kon gaan meedraaien in het team. Ik haal mijn energie uit de fijne samenwerking met collega’s en het uitpluizen van de (soms nog wel) ingewikkelde warenwet. Dit maakt het werk alleen maar uitdagender en leuker! Mede door de afwisselende werkzaamheden en fijne collega’s zit ik helemaal op mijn plek. Hierdoor ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk toe!”