Er is meer dan routine

Veel mensen zijn op zoek naar een uitdagende baan. Maar wat is een uitdagende baan dan precies? De betekenis of invulling daarvan zal per individu verschillen. Een recentelijk afgestudeerd levensmiddelentechnoloog zal deze vraag anders beantwoorden dan een kwaliteitsmanager in de voedingsmiddelenindustrie met al behoorlijk wat ervaring op zak.

Een ding is zeker: in de kwaliteitszorg zijn genoeg uitdagingen te vinden. Bijvoorbeeld het opzetten van een kwaliteit- en voedselveiligheidssysteem geeft veel voldoening. Vooral wanneer je als kwaliteitsmanager je stempel op het resultaat hebt kunnen drukken. Als je je hard hebt weten te maken voor kwaliteit en het managementteam hebt weten te overtuigen van jouw standpunten.

Maar je wilt meer. Als kwaliteit is gaan ‘leven’ binnen een organisatie, kwaliteit- en voedselveiligheidssystemen al een aantal jaren staan en alleen nog maar wat onderhoud nodig hebben, krijg je het gevoel dat routine om de hoek komt kijken. Tijd dus voor een nieuw project. Een nieuwe uitdagende baan. Een andere branche binnen de voedingsindustrie eens van binnen zien om zo je kennis, expertise, competenties uit te breiden. Sparringpartner worden bij het oplossen van kwaliteitsvraagstukken en je opgedane kennis delen met andere organisaties.

Een baan als consultant brengt dit samen in één functie. Daarin krijg je de kans in veel verschillende keukens (letterlijk) binnen te kijken. Je kennis, expertise, competenties te delen met andere voedingsmiddelenbedrijven. Geen dag is hetzelfde. Je ondersteunt en adviseert verschillende voedingsmiddelenbedrijven met strategische vraagstukken op het gebied van QA/QC.

Bij KTBA zijn ruim 200 foodprofessionals werkzaam: jouw sparringpartners met eenzelfde passie voor kwaliteitszorg. Door alle kennis die aanwezig is binnen KTBA, kun jij je kennis nog verder verbreden en verdiepen.

Jij wordt gehoord. Jij kunt aangeven in welke richting je je wilt ontwikkelen (Persoonlijk Opleiding Plan). Jij kiest je eigen projecten.
In deze functie kun je je proactiviteit en creativiteit kwijt en weet je zeker dat deze worden gewaardeerd.

Genoeg gehoord over opdrachten, ik wil praktijkvoorbeelden. Download de whitepaper